пятница, 15 июля 2016 г.

TEKEVÄLLE SATTUU

TEKEVÄLLE SATTUU



Artek muisti Blog Awards -gaalassa sisustuskategorian voittajaa tummenvihreä-messinkisellä A110 -riippuvalaisimella. Käsikranaatiksikin kutsuttu valaisin on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea tuote ja sopii tällaiselle valaisinfanaatikolle ehkäpä paremmin, kuin mikään muu.


Pientä ongelmaa tuon valaisimen sijoittelun kanssa aiheutti se, että talossamme on tasan kaksi riippuvalaisimelle suunniteltua paikkaa ja toisessa niistä roikkuu ruokapöydän päällä olevat Dixonit. Ruokapöytä voidaan sijoittaa alakerrassa myös toiseen kohtaan, ja tähän asennutimme kaukonäköisesti myös mahdolliselle riippuvalaisimelle paikan.


Ruotsissa on hyvin suosittua laittaa niin sanottuja "ikkunavaloja". Elloksen valikoimaa selatessa ymmärtänette mitä tarkoitan. Vaikka tuo Artekin A110 onkin melko massiivinen kyseiseen tarkoitukseen, roikkuu se tällä hetkellä talomme takaosan ikkunoiden edessä tuon harmaan Hay:n nojatuolin yläpuolella tuoden juuri täydellisen tunnelma- ja lukuvalon.


Valaisin siis löysi kuin löysikin paikkansa. Pieni kömmähdys kävi kuitenkin valaisinta kattoon touhottaessamme. Näitä yllä olevia kuvia käsitellessäni huomasin nimittäin, että tämä designbloggaaja miehensä ystävällisellä avustuksella oli jotenkin onnistunut kasaamaan tuon valaisimen väärin. Tästä nolostuneena kuva valaisimesta jääköön toistaiseksi vielä muistojen arkistoon..


Valaisin on nyt "korjattu" ja asennettu asianmukaisesti ja näyttäähän se toki huomattavasti tyylikkäämmältä niin. Kuva tulossa pian!


P.S. Musta oven Facebook -sivuilla on kuva tuosta väärin asennetusta valaisimesta. Huomaatteko, mikä meni vikaan?


SHARE:


Original article and pictures take mustaovi.blogspot.com.br site

Комментариев нет:

Отправить комментарий